Junnuvalmennukset

Syksyn junnuvalmennukset 

 

Tervehdys juniorit (lapset ja nuoret) ja huoltojoukot,

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Sanna Ylänne on lupautunut valmentajaksi esteisiin. Ensinmäinen valmennus on 28.11 -- kutsu tulee pian perässä. Ryhmäkoko on 2-3.

Tervetuloa mukaan!

*******************************************************

Sanna Ylänne tarjoaa ratsastuksenopetus ja valmennus palveluita toisen vuosikymmenen opetuskokemuksella.

Sanna on opiskellut hevostenhoitajaksi, ratsastuksenohjaajaksi sekä suorittanut ratsastuksenopettajan ja ratsuttajan tutkintoa. Kouluttautumista on myös SRLn lajivalmentajana (este ja koulu) sekä estetaitotuomarina . Takataskussa on hevosalan lisäksi liikunnan ammattitutkinnon opintoja. Tämä mahdollistaa oppilaille ja valmennettaville kokonaisvaltaisempaa ohjausta, koska haluttaessa valmennussuhteeseen voidaan liittää oheisliikunnan ohjausta tai ravintoneuvontaa.

Tunnit räätälöidään jokaisen oman lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaan. Opetus/ valmennus painottuu ratsastajan kehonhallintaan, istunnan ja apujen käyttöön. Tärkeänä osana tunneilla pyritään kehittämään hevosen lihastasapainoa ja kehon käyttöä.

Ilmoittautuminen 28.11 11-14.00 Junnu esteet, Sanna Ylänne

Valmennuksessa kuunnellaan lasten toiveita ja edetään sen mukaan. Korkeudet katsotaan tilanteen mukaan.

Ratsastustunti parituntina maksaa 35 € Imran jäsenillle ja 40 € muille. Ryhmät muodostetaan ja tarkempi aikataulu vahvistetaan noin viikkoa ennen valmennusta.  Jos osallistujia tulee enemmän niin silloin ryhmä 3-henkeä ja hinta 22 € Imran jäsenillle ja 27 € muille

Imra tukee jäsenten valmennusta myös maneesimaksun osalta.  

Ilmoittautuminen on sitova ja Imran lähettää sen pohjalta maksuohjeet ennen valmennusta

Tervetuloa myös uudet ratsukot:)

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.