Junnuvalmennukset

2022  junnuvalmennukset 

 

Tervehdys juniorit (lapset ja nuoret) ja huoltojoukot,

Iloksemme voimme ilmoittaa, että Sanna Ylänne on lupautunut valmentajaksi esteisiin. Ilmoittaudu 9.1.2022 valmennukseen alla !

Tervetuloa mukaan!

*******************************************************

Sanna Ylänne tarjoaa ratsastuksenopetus ja valmennus palveluita toisen vuosikymmenen opetuskokemuksella.

Sanna on opiskellut hevostenhoitajaksi, ratsastuksenohjaajaksi sekä suorittanut ratsastuksenopettajan ja ratsuttajan tutkintoa. Kouluttautumista on myös SRLn lajivalmentajana (este ja koulu) sekä estetaitotuomarina . Takataskussa on hevosalan lisäksi liikunnan ammattitutkinnon opintoja. Tämä mahdollistaa oppilaille ja valmennettaville kokonaisvaltaisempaa ohjausta, koska haluttaessa valmennussuhteeseen voidaan liittää oheisliikunnan ohjausta tai ravintoneuvontaa.

Tunnit räätälöidään jokaisen oman lähtötilanteen ja tavoitteiden mukaan. Opetus/ valmennus painottuu ratsastajan kehonhallintaan, istunnan ja apujen käyttöön. Tärkeänä osana tunneilla pyritään kehittämään hevosen lihastasapainoa ja kehon käyttöä.

Peruutukset tai muutokset

Ilmoita tällä lomakkeella mahdolliset muutostoiveet tai peruutus jo tekemääsi ilmoittautumiseen.

Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyn peruutuksen osalta maksu voidaan palauttaa, mikäli saamme tilalle toisen osallistujan tai muutettua ryhmäkokoa.

Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyn ja jo maksetun valmennuksen osalta hyvitämme tai perimme erotuksen ryhmäkokomuutoksesta

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.