Kouluvalmennukset

Kevät 2020

 

Kevään ensimmäinen kouluvalmennus on 21.-22.3.2020 ja kouluratsastusta meille avaamassa Annaleena Murtomäki

Seuraava kouluvalmennus on 25.-26.4.2020

Kevään SeniorTalent-ryhmien kouluvalmennuksista löydät lisätietoa ryhmien sivuilta sekä tapahtumakalenterista

Syksyn mahdollisia muita kouluvalmennuksia kartoitetaan ja niistä sekä kevään muista valmennuksista tiedoitetaan myöhemmin

Rehti ja reilu ratsastus

 

Olen aina ollut tavoitteellinen sekä nälkäinen oppimaan uutta, luotan tunteeseen ja olen kriittinen. Se on persoonani ja olen sitä myös ratsastajana – tavoitteellinen ja johdonmukainen. Luonteeseeni kuuluu voitontahto, mutta haluan olla reilu pelikaveri.

Aloitin ratsastuksen Kalevi Vahteran asiallisessa kurissa Tapiolan ratsastuskoulussa vuonna 1986. Samaan aikaan tanssin Oopperassa, olen kasvanut taiteelliseksi ja kurinalaiseksi molempien nuoruuteni harrastusten kautta. Alun perin lajini oli hurjapäisyydestäni johtuen esteratsastus, joka onkin toisaalta kouluratsastusta esteiden välissä. Kuitenkin saavutetun menestyksen ja ponivuosien päättymisen jälkeen siirryin Suski Suomelan kautta Poni-Hakaan. Kiitollisena Kimmo Sulkalalle, Pia Varjoselle ja Suskille sain ratsastaa haastavia, mutta laadukkaita hevosia. Olen itse kouluttanut hevoseni ja minua motivoi seurata niiden kehittymistä

Minulle hevonen ei ole pelkkä ratsastusväline, jonka vuoksi lähdin Australiaan töihin laukkahevosradalle. Saavutin tavoitteeni – ratsastin ja hoidin hevosia 24/7 puolen vuoden ajan. Hankittu kokemus on mahdollistanut minulle yhteistyön Suomen osaavimpien ja muutamien kansainvälisten hevosalan ihmisten kanssa. Yhteistyö ja periksi antamattomuuteni on auttanut saavuttamaan vihdoin kansallisen tason tuloksia myös kouluratsastuksessa.

 

Meriittejäni ovat ponivuosilta Lakeuden pysti, FWB 5-v derby voitto 2016, Breeders’ Prize 2017, 5-v EQ-cup finaali voitto.

Haluan jokaisen ratsukon asettavan tavoitteita ja saavuttavan niitä asteittain.

Terveisin, Annaleena

ilmoittautumiset lomakkeella:

*
*
*
*
*
*
*

Ilmoittauduttuasi saat maksuohjeet viitenumerolla. Maksa lasku ImRan tilille FI39 5723 0220 2190 88 viimeistään eräpäivänä ennen ko valmennuspäivää.

 

 

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.