Estevalmennukset

Syksy 2019

 

Syksyn Talent-ryhmien estevalmennusajankohdat on sovittu ja niistä löydät lisätietoa ryhmien sivuilta sekä tapahtumakalenterista

Joulun alla ehditään pitämään vielä Jani Laurikaisen estevalmennus 21.-22.12.

Joulukuun valmennus on tällä hetkellä täynnä mutta ImRan Facebook sivuilta voit seurata tilannetta. Yhteyshenkilönä Salli Knuuttila

Kevään 2019 estevalmennukset

 

Imra kutsuu kaikki laadukkaasta valmennuksesta kiinnostuneet mukaan Tuija Rosenqvistin valmennuksiin

23.02.2019 ja 23.03.2019

 

Tarjolla erilaisia ryhmiä: kouluratsastus/puomikoulu, ristikko/kavaletti, esteryhmät tason mukaan

Ryhmissä 3-4 ratsukkoa /60min, paritunti 45min. Yksityistunti nuorille hevosille 30min

Hinnat:

3-4 ratsukon ryhmissä 35 €

tai 21 €+6 pistettä (Vain Imralaiset,muistakaa tarkistaa omat toimihenkilöpisteet ennen maksua!)

Seuran ulkopuolisille tunnin hinta on 45 € + maneesimaksu

ImRa maksaa maneesimaksun jäsenilleen, ja muille se on 12€/krt.

Huom! Maksa aina yksi valmennuskerta (ja mahdollinen maneesimaksu) kerralla ENNEN valmennusta ImRan tilille FI39 5723 0220 2190 88.

Ilmoittautuminen nettisivujen lomakkeen kautta

tiedustelut Noora Svahn/ 044-3012530

valmentajan esittely:

Tuija Rosenqvist

Olen vuonna 1976 syntynyt talliyrittäjä. Aiemmin olen työskennellyt useita vuosia ratsastuksenopettajana ja olen pitänyt myös pienempää ratsastuskoulua Kangasalla. Koulutukseltani olen ratsastuksenopettajan lisäksi valmentaja ja minulla onkin muutaman oman valmennusryhmän lisäksi valmennettavia myös oman tallin ulkopuolella. Hevoshistoriaani kuuluu paljon nuorten hevosten kouluttamista ja kilpailukokemusta on vuosien varrella kertynyt paljon kaikista lajeista. Päälajini on kenttäratsastus ja olen mukana Suomen maajoukkueessa. Kentässä olen kilpaillut menestykkäästi kansainvälisellä 1* ja 2*-tasoilla.

Tavoitteenani on hyvä harjoittelu ja valmentautuminen kenttäratsastuksessa niin, että portaittain kehitetään ratsukoita ja noustaan luokissa ylöspäin, toivottavasti kohti kansainvälisiä arvokilpailuja.

Yhtä tärkeänä tavoitteena pidän hevosten oikeanlaista kouluttamista ja kehittämistä, niin että ne on yhdessä ratsastajansa kanssa aina tehtäviensä tasalla ja mahdollisimman hyvässä fyysisessä kunnossa.

Ratsastuskoulun pyörittäminen ja aktiivinen kilpaileminen ei olisi mahdollista ilman toimivaa taustatiimiä. Hommat ei lopu tämän hevosmäärän hoitamisessa ja huoltamisessa.Treeni- ja kisakaverina Ratsuniityssä työskentelee myös kenttäratsastaja Aki Karhapää.

Päävalmentajanani toimii saksalainen Adam Liedermann. Adam käy Suomessa kuukausittain ja auttaa ratsukoita myös ulkomaisissa kilpailuissa. Lisäksi lajivalmentajina toimii Kari Nevala (esteratsastus) ja Kirsi Hagner (kouluratsastus).