Estevalmennukset

Kevään ja kesän 2020 estevalmennukset

 

Talent ryhmien lisäksi ImRa kutsuu kaikki mukaan kevätkaudella Jani Laurikaisen valmennuksiin. Jani on jo osalle tuttu, sillä hän on käynyt syksyllä 2019 pitämässä valmennuksia Provincialla.

Lisätietoja Salli Knuuttilalta puh 0401203036 / salli.knuuttila@gmail.com

myös seuran Facebook -sivustolta sekä omasta "Estevalmennukset Jani Laurikainen" -FB ryhmästä.

Valmennukset:

11.-12.01.

08.-09.02

07.-08.03

18.-19.04 peruttu koronaviruksen takia

18.-19.7.

15.-16.8.

Syyskuun päivät varmistetaan myöhemmin

Valmentajan esittely:

Jani Laurikainen

Jani on valmentajana positiivinen, mutta vaativa. Valmennuksessa opetellaan ratsastamaan rytmi edellä, pidätteet istunnalla ja jalalla kohti pehmeää kättä. Jos omistaja haluaa, Jani nousee myös selkään. Valmennettaviin kuuluu monen tasoisia ja aivan kaikki ovat tervetulleita mukaan.

Saksaan Jani on muuttanut n. 15 vuotta sitten Yrjö Suomuksen kautta. Hän on työskennellyt mm. Otto Beckerin ja Hugo Simonin kanssa. Jani on kilparatsastaja, hänen päivätyönsä on asiakkaiden hevosten ratsutus ja kilpaileminen.

Janilla kokemusta myös kenttäratsastuksesta; kaksi SM hopeaa senioreissa, kaksi PM joukkuekultaa ja kaksi PM joukkuehopeaa. Rataesteillä mm. Pohjois-Saksan mestaruus pronssi. Jani on ratsastanut useana vuonna nuorten estehevosten MM-kisoissa useilla eri hevosilla, viimeksi 2017 ollen paras Suomalainen. Tällä hetkellä Jani kilpailee 140-145cm luokissa Saksassa.

 

 

 

Ilmoittautuminen estevalmennukseen, Jani Laurikainen

*
*
*
*

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoita myös muutoksista alla olevalla erillisellä lomakkeella.

Saat tällä kertaa ilmoittautumisen jälkeen laskutiedot viitenumerolla. Maksa lasku ImRan tilille FI39 5723 0220 2190 88 ennen valmennusta. 

Muista myös maneesimaksun osalta oikea valinta ja mikäli et ole seuran jäsen ja maksat kertamaksun, lisää se myös summaan. Mikäli et ole seuran jäsen ja sinulla maneesilippuvihko, niin voit käyttää lippua.

 

Lisätietoja Salli Knuuttilalta puh 0401203036 / salli.knuuttila@gmail.com

 

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Peruutukset tai muutokset

Ilmoita tällä lomakkeella mahdolliset muutostoiveet tai peruutus jo tekemääsi ilmoittautumiseen.

Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyn peruutuksen osalta maksu voidaan palauttaa, mikäli saamme tilalle toisen osallistujan tai muutettua ryhmäkokoa.

Ilmoittautumisajan jälkeen tehdyn ja jo maksetun valmennuksen osalta hyvitämme tai perimme erotuksen ryhmäkokomuutoksesta

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.