Lasten valmennukset

Syksyn lasten valmennukset

 

Uutena aluevaltauksena Imra käynnistää kohdistetut lasten valmennukset ja järjestää toiveiden mukaan myös muuta innostavaa toimintaa. Lapset ovat edelleen tervetulleita myös seuran muihin valmennuksiin. Tavoitteena on tukea nuorten harrastajien kehittymistä ja samalla myös tarjota mahdollisuus saada uusia ystäviä. Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan järjestämään eri tapahtumia ja tutustumaan muihin vanhemppiin.

Vastuuopettajana toimii ratsastuksenohjaaja Ronja Laakso. Ronja on harrastanut ratsastusta pienestä tytöstä lähtien, maastoesteistä kouluun. Hän on valmistunut Ypäjältä, mutta opiskelee tällä hetkellä päätoimisesti toista alaa. Ronja on opettajana erittäin innostava mutta samalla myös jämpti. Hän kokee erityisesti junioreiden opettamisen antoisaksi.

Lasten valmennukset starttaavat 23.8, jonka pohjalta sitten lähdetään liikkeelle. Samalla lapset saavat esittää nimiehdotusen Imran lapsitiimille (23.8 valmennukseen osallistuvat valitsevat ehdotuksista voittajan).

Lisätietoja  ja toiveita voi esittää Marika Launonen puh 046-8765 103 / marika.j.launonen@hotmail.com

Tiedotamme seuran Facebook-sivulla sekä jäsenille suunnatussa Facebook -ryhmässä.

HUOM UUSI AIKA Ilmoittautuminen 23.8 Lasten Valmennus, Ronja Laakso

Ensinmäisessä valmennuksessa kuunnellaan lasten toiveita ja edetään sen mukaan -- sekä koulu että pientä esteharjoittelua. Alustava ajankohta on 10:00-13:00

Ratsastustunti parituntina maksaa 20 € Imran jäsenillle ja 30 € muille. Ryhmät muodostetaan ja tarkempi aikataulu vahvistetaan noin viikkoa ennen valmennusta.

Imra tukee jäsenten valmennusta myös maneesimaksun osalta.  

Ilmoittautuminen on sitova ja Imran lähettää sen pohjalta maksuohjeet ennen valmennusta

Paikalla on pieni buffetti eli käteistä mukaan.

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.