Syyskokous 2016

21.11.2016

Kuvassa vuoden 2016 palkitut, vasemmalta Ida Takala, Laura Hämäläinen sekä Elina Oksanen
Kuvassa vuoden 2016 palkitut, vasemmalta Ida Takala, Laura Hämäläinen sekä Elina Oksanen

Seuran syyskokous pidettiin 17.11.2016 Cafe Hugossa Klaukkalassa. Jäsenistö kokoontui käymään läpi sääntömääräiset syyskokouksen asiat, palkitsemaan vuoden aikana menestyneet jäsenet sekä nauttimaan hyvästä seurasta, runsasta ruokatarjoilua unohtamatta. 

 

Sääntömääräisinä asioina hyväksyttiin talous- ja toimintasuunnitelmat vuodelle 2017 sekä täydennettiin hallitusta uudella jäsenellä kun Laura Hämäläinen valittiin uudeksi jäseneksi. Muilta osin hallitus jatkaa samalla kokoonpanolla ja puheenjohtaja Johanna Takala jatkaa kautensa toiselle vuodelle. 

Parhaan ratsastajan palkinnon sai tänä vuonna Ida takala hänen hyvien kenttäratsastus tulosten perusteella. 

Vuoden toimihenkilönä palkittiin seuran uusi aktiivi Laura Hämäläinen 

Puheenjohtajan palkinto meni tänä vuonna Elina ja Bea Oksaselle seuraavin perusteluin:

"Perhe oksasella ollut kisoissa vastoinkäymisiä, itkua, harmitusta.. Välillä ei päässyt Bea ponin kanssa ensimmäisen esteen yli, hammasta purren ja taistellen tuli kuitenkin paikka Horse showun ja siellä harmittavan ( ratahenkilökunnan) virheen vuoksi matka tyssäsi . Mutta tyttö oli jo päättänyt ensi vuonna uudestaan ja äiti on jaksanut tsempata ja kuljettaa Beaa pitkin suomea treenamassa ja kisoissa."

Myös Imra- cupin lopputulokset on laskettu ja voittajaksi selviytyi Tiina Saarinen ratsullaan Pernilla.

Seura kiittää kaikkia jäseniä ja toiminnassa mukana olleita vuodesta 2016 ja toivottaa vanhat ja uudet jäsenet mukaan toimintaan kaudelle 2017!