Ohjeita maastoesteille la 13.6.

12.6.2015

Tervetuloa ImRan maastoestetreeneihin!

Ryhmiin ei ole tullut muutoksia, mutta 4 ratsukon ryhmien treeniaika on 1,5h.

9.00-10.15 ElinaK, Aada, AnnaL (Matilla)

10.15-11.30 Noora, Krista, AnnaL (Vissy)

11.30-13.00 Päivi, Tiina, Ronja, Eeva Lehtinen

13.00-14.30 ElinaO, Ida, Mila, ja Laura Nieminen

 

Lyhyesti ohjeita kaikille, sekä osallistujille että katsojille

Ratsukon varusteista

- ratsastajalle turvakypärä ja turvaliivt, ja hanskat. Suosittelen säästä huolimatta pitkähihasta paitaa, jos jostain syystä jalkautuu tai osuu oksiin. Treeneissä tulee hiki turvaliivin alla, joten vaihtopaita on paikallaan treenien jälkeen. 

- jalustinhihnoja pyydetään todennäköisesti lyhentämään, joten tarkasta, että niistä löytyy reikiä normi estejalustimien jälkeen.

- este- tai yleissatula ja normi suitset. Jännesuojat tai maastoestesuojat. Jos löytyy bootsit, niin eteen ne olisi hyvä olla, miksei myös taaksekin.

- Nurmihokit. Ne kannattaa laittaa jo tallilla valmiiksi, mutta ota tavarat mukaan, sillä ne kannattaa poistaa treenien jälkeen saman tien.

 

Ajo-ohjeet ja kokoontuminen

- Paikkana toimii Keravan ratsastuskoulun maastoesterata, Levontie. Liitteessä on ohje P-alueesta ja miten maastoradalle kuljetaan. Parkkipaikalta on n 500 m kävelymatka hiekkatietä pitkin maastoeste-alueelle.

- kokoontuminen on maastoestealueella.

- jokainen veryttelee itsenäisesti hevosen ennen treenien alkuun (alkukäynnit, ravit ja laukat)

- loistava keli luvassa huomiselle. Varaa itsellesi ja hevosellesi juomat treenien jälkeen, siellä tulee kuuma, varsinkin turvaliivin alla. 

 

Toivottavasti maastoesteet saavat teistä ensikertalaisista sellaisten otteen, että tulette uudelleen! Ja jo harrastaneille, toivon lisämotivaatioita ja hyviä kokemuksia!

 

Nähdään treeneissä.!

Tiina Saarinen

040-6692348

Liitteet